Hondrocream – αποτελεσματική κρέμα για πόνο στην πλάτη

April 3, 2019By 0 Comments

Το Hondrocream είναι μια κρέμα για τη θεραπεία της οστεοχονδρωσίας, της αρθρώσεως και των διαφόρων τραυμάτων των αρθρώσεων. Έχω δει ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει μεγάλη διαφήμιση για το Hondrocream σε διάφορες επιρροές ρουμανικές τοποθεσίες.

Φυσικά, διευκρινίζεται επίσης ότι, χρησιμοποιώντας το Hondrocream, να απαλλαγείτε από τον πόνο των 39 ευρώ ή πόσο κοστίζει η κρέμα, αλλά κανείς δεν λαμβάνει υπόψη πόσα σωλήνα χρειάζεστε για πλήρη θεραπεία.

Δείτε πόσο κοστίζει η κρέμα Hondrocream

Επίσης, το Hondrocream υποτίθεται ότι μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς και εξαλείφει τη φλεγμονή.Στην επίσημη ιστοσελίδα Hondrocream έχουμε δει ότι αυτή η κρέμα λέγεται ότι θεραπεύει αρθρίτιδα επειδή επιβραδύνει τον εκφυλισμό του χόνδρου και διεγείρει το μεταβολισμό έτσι ώστε ο αρθρικός χόνδρος επαναφέρετε ταχύτερα. hondrocream-creme-greece

Μερικά πράγματα για το Hondrocream

Ξεκινώντας από τα λιγότερο καλά πράγματα:

 • Η επίσημη ιστοσελίδα του Hondrocream αναφέρει ότι τα αποτελέσματα επούλωσης θα παρατηρηθούν μετά την πρώτη εφαρμογή της κρέμας Hondrocream. Εγώ προσωπικά χρησιμοποίησα πολλές κρέμες, τόσο για ιατρικούς όσο και για καλλυντικούς σκοπούς.Με εξαίρεση τις κρέμες ενυδάτωσης, δεν έχω συναντήσει ποτέ μια κρέμα που θα έχει θεραπευτικά αποτελέσματα μετά την πρώτη εφαρμογή …
 • Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα τους, είδα δύο πράγματα που είναι αμοιβαία αντιφατικά. Για παράδειγμα, σε μια συγκεκριμένη παράγραφο η Hondrocream έγραψε ότι αντιμετωπίζει την αρθρίτιδα.Ο Πούτιν γράφει επίσης ότι στην πραγματικότητα το απόσπασμα Hondrocream “μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά την εξέλιξη της νόσου των αρθρώσεων και του παχέος εντέρου”.Είναι ωραία, πώς είναι τελικά;Αντιμετωπίζει ή επιβραδύνει την πρόοδο;

Ένα άλλο πράγμα που θα έβαζα στην κατηγορία “ενάντια στο Hondrocream” είναι η έλλειψη στοιχείων ταυτοποίησης της εταιρείας. Από όσο μπορώ να πω, η κρέμα Hondrocream δεν διατίθεται στην αγορά στην Ελλάδα, αλλά ανεξάρτητα από το κράτος στο οποίο αποστέλλεται, νομίζω ότι πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τη νομοθεσία της χώρας μας και να παρουσιάσει με σαφήνεια τα στοιχεία ταυτότητας της εταιρείας, τα σκυροδέματα επιστρέφουν και επιστρέφουν χρήματα αν οι πελάτες δεν είναι ικανοποιημένοι.

Δείτε κριτικές πελατών σχετικά με Hondrocream

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες κρέμες αρθρώσεων (ακριβής πόνος στις αρθρώσεις) είναι η Hondrocream, μια κρέμα μιας εταιρείας φάντασμα μέσω της Ρωσίας, αν δεν παραπλανήσω. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα, βρήκαμε το προϊόν στο Διαδίκτυο μόνο σε ρώσικους φακέλους.

Η κρέμα Hondrocream είναι πολύ παρόμοια με την Osteoren την οποία συζητήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Τόσο ως συστατικά όσο και ως παρουσίαση. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το Hondrocream είναι κρέμα και το Osteoren είναι, πιο πρόσφατα, roll-on.

Είτε το θέλουμε είτε όχι – και γενικά δεν το θέλουμε – μεγαλώνουμε και το σώμα μας αρχίζει να περνάει από κάθε είδους αλλαγές και αλλαγές.

Ακόμη και αν μερικοί δεν μας ενοχλούν πολύ ή τόσο πολύ όσο άλλοι, υπάρχουν μερικές ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και την καθημερινότητά μας, αλλάζοντάς την εντελώς, όπως οι πίσω και οι πόνοι στις αρθρώσεις.

hondrocream-opinions

Για να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε αυτές τις σοβαρές καταστάσεις, οι οποίες, τελικά, μπορούν να μας ακινητοποιήσουν στο κρεβάτι, λόγω υπερβολικού πόνου, είναι σκόπιμο να αναζητήσουμε θεραπεία για να τους απαλλάξουμε.

Ποια συστατικά περιέχει το Hondrocream;

Στην επίσημη ιστοσελίδα, το Hondrocream περιγράφεται ως κρέμα που μπορεί να αφαιρέσει τον πόνο που προκαλείται από ασθένειες όπως η οστεοχονδρόζη ή η αρθρίτιδα, μειώνοντας τους μυϊκούς σπασμούς που εμφανίζονται και ταυτόχρονα εξαλείφοντας τη φλεγμονή.

Το Hondrocream μπορεί να θεραπεύσει καθώς και την οστεοαρθρίτιδα καθώς και την οστεοκόνδεση, καθώς μπορεί να μειώσει τον εκφυλισμό του χόνδρου με την τόνωση του μεταβολισμού, έτσι ώστε ο αρθρικός χόνδρος να μπορεί εύκολα να αναρρώσει.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της κρέμας Hondrocream μπορούν να παρατηρηθούν ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή και αν τα χρησιμοποιείτε συχνότερα, μπορείτε σχεδόν να σταματήσετε την πρόοδο ασθενειών που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη.

Οι κατασκευαστές μιλούν για το πώς το Hondrocream μπορεί να μειώσει τον πόνο στην πλάτη και να βοηθήσει στην αναγέννηση των χόνδρων, να εξαλείψει αποτελεσματικά την υπερτονικότητα των μυών και να καταπολεμήσει το οίδημα με επιτυχία.

 • Ζεστό τσίλι, TEREBENTINE, CAMFOR – ένας συνδυασμός τριών αποτελεσματικών ουσιών που ζεσταίνουν, χαλαρώνουν τους μυς και μειώνουν τον πόνο
 • CASTAN EXTRACT – Αυξάνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών και επιβραδύνει τις διαδικασίες εκφύλισης σε ιστούς που πάσχουν από οστεοενζύρωση ή αρθρίτιδα
 • Μέντα έλαια και μινθόλη – δροσερό δέρμα, δυναμώνει τις αρθρώσεις, διευκολύνει την κίνηση
 • ΕΛΑΙΑ ευκαλύπτου και ελάτης – φυσικά αντισηπτικά με έντονη αντι-φλεγμονώδη δράση

Αυτά είναι τα συστατικά που εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα ως μέρος της σύνθεσης κρέμας Hondrocream. Τους έδωσα την πάστα ακριβώς όπως είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της κρέμας. Θα ήθελα να βρω ένα φυλλάδιο Hondrocream στο οποίο θα ήταν διαθέσιμος ο πλήρης κατάλογος των συστατικών για να ελέγξετε ολόκληρο τον κατάλογο.

Μια αποτελεσματική θεραπεία για τον πόνο στο γόνατο είναι το Knee Active Plus – είναι μια ζώνη που αφαιρεί γρήγορα τον πόνο στο γόνατο.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε κρέμα Hondrocream και είστε αλλεργικοί σε ορισμένες ουσίες, η συμβουλή μου είναι ότι όταν καλείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, ζητήστε να επιβεβαιώσετε ότι το Hondrocream δεν περιέχει την ουσία στην οποία είστε αλλεργικός.

Μία από τις καλύτερες θεραπείες για την υγεία των αρθρώσεων είναι η Proflexen – θεραπεία με βάση κάψουλες που περιέχει φυσικά συστατικά.

Αν το περιέχει, δεν έχει νόημα να το περιπλέξετε, επειδή πιθανότατα δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hondrocream.

Οι κατασκευαστές Hondrocream αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα ότι η κρέμα Hondrocream περιέχει μόνο δραστικά συστατικά και όλα είναι 100% φυσικά, που είναι βότανα.

Υπάρχει επίσης λόγος για το ευρύ φάσμα δράσης που έχει η κρέμα, η οποία φαίνεται να μπορεί να θεραπεύει τραύματα και ασθένειες που προκύπτουν λόγω ηλικίας και επηρεάζουν τους αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη.

Η αποτελεσματικότητά του είναι υψηλή, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, λέγοντας ότι το Hondrocream μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα και να μειώσει τον πόνο ακόμη και μετά την πρώτη του εφαρμογή.

Παρ ‘όλα αυτά τα απίστευτα οφέλη που εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Hondrocream, οι κατασκευαστές φαίνεται να έχουν ξεχάσει να προσθέσουν μια ενότητα με κατάλογο συστατικών που δεν με προσελκύει, ανεξάρτητα από το είδος του προϊόντος την οποία θα διανείμει.

Η προσωπική μου γνώμη για το Hondrocream:

Όπως και το Arthrelix, το Hondrocream είναι μια κρέμα που υπόσχεται πολλά, ίσως πάρα πολύ λόγω της φύσης της. Όταν μιλάμε για κοινά προβλήματα, πολλές από τις θεραπείες και τις ιατρικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο η Hondrocream την εντύπωση ότι είναι, και φυσικά είμαι βέβαιος ότι αναφέρομαι στα αποτελέσματα, φυσικά.

Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά συγκεχυμένη για το Hondrocream. Δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να το συστήσω ή να το συστήσω.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σχετικά με το Hondrocream, αν ήμουν σε θέση να το χρησιμοποιήσω, θα προσπαθούσα πιθανότατα να μιλήσω με έναν ειδικό αλλά ταυτόχρονα με άλλους ανθρώπους που χρησιμοποίησαν το Hondrocream και μπορούν να μου δώσουν μια ειλικρινή θέα.

hondrocream-use

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δύο πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τον πόνο της πλάτης και των αρθρώσεων:

 • Inflamaya Gel – θεραπεία πηκτής που ανακουφίζει σημαντικά τον πόνο στην πλάτη
 • Arthrolon – Κρέμα που περιέχει φυσικά συστατικά και καταπολεμά τον πόνο στην άρθρωση και την πλάτη

Αν μετράτε μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν κρέμα Hondrocream, μη διστάσετε να γράψετε μερικές απόψεις σχετικά με αυτό.

Ενημέρωση 1:

Laura, ανέφερε κάτι για το Hondrocream εδώ. Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό πράγμα και οι αμφιβολίες μου για τις απόψεις του Hondrocream στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος έχουν γίνει πραγματικότητα 🙂

Εάν θέλετε τις συμβουλές και την προσωπική μου γνώμη σχετικά με το Hondrocream και τις κρέμες αυτού του είδους που προορίζονται για θεραπεία (προσοχή στη θεραπεία) των αρθρώσεων, νομίζω ότι δεν πρέπει να αντικαταστήσουν τη θεραπεία που προδιαγράφεται από την ορθοπεδική.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Hondrocream; Πολύ καλά! Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε αυτήν την κρέμα ως εναλλακτική λύση στην προδιαγραφείσα ορθοπεδική θεραπεία.

 Μερικές φορές, αυτές οι κρέμες κατά του πόνου μπορούν μόνο να κρύψουν τον πόνο και οι επιδράσεις κάποιων σοβαρών ή ανεπιθύμητων συνθηκών, σε μάλλον σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να επιδεινωθούν.
Top 5 Θεραπείες Πόνου Πίσω
 1. Η κρέμα Venim Vipera – ανακουφίζει σημαντικά τον πόνο που οφείλεται σε συστατικά όπως οχιά, ιτιά, εχινόκεα και φασκόμηλο. Η κρέμα εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή 1-2 φορές την ημέρα και μασάζ μέχρι να πέσει εντελώς στο δέρμα.
 2. Αρκούδα Ισχύς – αυτό αντιρευματικά πήγματος διεγείρει περιφερική κυκλοφορία, ανακουφίζει την αρθρίτιδα, μείωση της φλεγμονής και καταπραΰνουν πόνο στους μυς.Απλά τοποθετήστε το τζελ στην πληγείσα περιοχή και μασάζ ελαφρά.
 3. Κινέζικο αλφάβητο – χρησιμοποιείται για διάφορες ασθένειες, αποτελεσματική θεραπεία για τον πόνο στην άρθρωση και στην πλάτη. Εφαρμόστε την κρέμα στην οδυνηρή περιοχή και μασάζ.
 4. Αλοιφή για την αρθρίτιδα – είναι γνωστή για αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες, αποτελεσματική κατά της αρθρίτιδας και μυϊκού πόνου. Εφαρμόστε στο επώδυνο μέρος και μασάζ.
 5. Αντιφλεγμονώδες σπρέι – είναι ένα φυσικό σπρέι για εξωτερική χρήση, αφαιρεί αρθριτικούς και οστικούς πόνους, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Ψεκάστε το σπρέι στην πληγείσα περιοχή, στη συνέχεια μασάζ λίγο και αφήστε να στεγνώσει

Αν έχετε πόνο στην πλάτη, είναι καλύτερο να πάτε στον ειδικό γιατρό που θα συνταγογραφήσει αποτελεσματική θεραπεία ανάλογα με την αγάπη σας.

hondrocream-price

Ποιος γιατρός πρέπει να πάμε όταν οι πλάτες μας βλάψουν;

Εάν αισθάνεστε ότι η πλάτη σας αρχίζει να βλάπτεται, προχωρήστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε έναν ορθοπεδικό γιατρό, καθώς αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη σοβαρού προβλήματος. Ο ορθοπεδικός αντιμετωπίζει πόνο στην πλάτη, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, όγκους των οστών, διαστρέμματα και άλλες διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος.

Όταν πηγαίνετε σε γιατρό, θα κάνει μια φυσική εξέταση και, αν το απαιτεί η κατάσταση, θα ζητήσει ακτινολογικές έρευνες ή ακόμα και εξετάσεις αίματος

Αφού λάβετε τα αποτελέσματα, ο ορθοπεδικός γιατρός θα καθορίσει τη σωστή διάγνωση και θα συνταγογραφήσει τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από τη θλίψη που επηρεάζει τη ζωή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Hondrocream όπως συνιστάται από τους κατασκευαστές, πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό, ξηρό δέρμα, καλύπτοντας την κρέμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το δέρμα.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές ή τρεις φορές την ημέρα, όπως επιτρέπει το πρόγραμμα. Αφού εφαρμόσετε την κρέμα και εισχωρήσετε στο δέρμα, οι κατασκευαστές της Hondrocream προτείνουν να μην αγγίζετε το νερό ή άλλα υγρά της περιοχής για μία ώρα μετά την εφαρμογή της κρέμας.

Οι κατασκευαστές του Hondrocream λένε επίσης ότι δεν έχει καμία δυσμενή επίδραση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από οποιονδήποτε το χρειάζεται, τόσο περιστασιακά όσο και τακτικά.

Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα είναι ότι το Hondrocream έχει ελεγχθεί από ειδικούς και πληροί όλα τα ποιοτικά πρότυπα που απαιτούνται για ένα τέτοιο προϊόν.

Postat in categoria: υγεία Mai multe despre:

Write your opinions about Hondrocream – αποτελεσματική κρέμα για πόνο στην πλάτη