Dominator – Σπρέι διεύρυνσης πέους

March 22, 2019By 0 Comments

Dominator είναι ένα σπρέι μεγέθυνσης πέους, λίγο διαφορετικό από τα άλλα προϊόντα αυτού του τύπου που έχουμε γράψει πριν. Θα κάνω λίγο κάτω από μια λίστα όλων, μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση μεταξύ τους, αν έχετε αμφιβολίες για το αν θα χρησιμοποιήσετε Dominator ή κάτι άλλο.

Ένα από τα αποτελέσματα που υποσχέθηκε η Dominator, εκτός από τη διεύρυνση του πέους (με ένα μεγάλο αριθμό εκατοστών σε μήκος), είναι επίσης η βελτίωση της σεξουαλικής ζωής όσον αφορά τη διάρκεια της πράξης.

Δείτε τα συστατικά που περιέχει ο Dominator εδώ

Πιστεύω ότι αυτά τα προϊόντα, τουλάχιστον, δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο αυτά που τα πωλούν, υπόσχονται αποτελέσματα που δεν έχουν καμία σχέση με τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα.

Dominator Creme Greece

Πληροφορίες: Σας συνιστώ να μελετήσετε προσεκτικά τα συστατικά του Dominator. Πήρα καθένα από αυτά και έκανα μια μικρή ανάλυση (μπορείτε να το βρείτε παρακάτω), αλλά μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με αυτές, σε wikipedia ή σε άλλους ιστότοπους όπου βρίσκονται οι σχετικές πληροφορίες.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις του σπρέι Dominator; Πόσο καιρό έχουν δει αυτά;

Όπως και με οποιοδήποτε προϊόν διεύρυνσης του πέους, ο επαίνων και η υπερβολή είναι ανθισμένα. Τα ακόλουθα αποτελέσματα καθορίζονται στον χώρο σπρέι Dominator στην Ελλάδα:

Δείτε ποιες παρενέργειες έχει Dominator

 • Διεύρυνση πέους: Μιλώντας και δίνεται περισσότερη έμφαση στην αύξηση του πέους σε μήκος, αν και είναι συχνά πιο έντονη η αύξηση του πάχους. Οι υποσχέσεις ή οι προσεγγίσεις, όπως θα λέγατε, ότι κάνουν είναι μια μεγέθυνση πέους μήκους περίπου 6 εκατοστών και πάχους 1 έως 2.
 • Αύξηση της λίμπιντο: Δεν παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα συμβεί αυτό και ποιος είναι ο μηχανισμός σκανδαλισμού.
 • Σταθερή ανέγερση και αυξημένη έκταση σεξουαλικής επαφής: Γενικά, όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα διεύρυνσης του πέους, αν το κάνετε σωστά, μαζί με ασκήσεις για αυτόν τον στόχο, θα επωφεληθείτε επίσης από αυτές τις επιπτώσεις. Δεν ξέρω αν μια βελτίωση στη στύση, στην περίπτωση αυτή, θα ήταν αναγκαστικά η αξία του σπρέι Dominator.

Εάν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, δεν συμφωνώ 100% με αυτά τα αποτελέσματα. Ας μιλήσουμε για μια διεύρυνση πέους μεγέθους 6 εκατοστών χρησιμοποιώντας ένα σπρέι σαν Dominator, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, γιατί αυτό το είδος των αποτελεσμάτων, που άκουσα, αποκτήθηκε μόνο μετά από φαλλοπλαστική (χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους).

Από ρεαλιστική άποψη, από τη δική μου άποψη, θα ήταν μια διεύρυνση πέους 1 έως 2 εκατοστών κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πρόκειται για προσωπική άποψη και αν υπάρχουν μεταξύ σας άτομα που χρησιμοποίησαν το σπρέι Dominator και μπορούν να με αντιταχθούν με τα αποτελέσματα που έχουν αποκτηθεί, να μου γράψετε με την υψηλότερη εμπιστοσύνη σε ένα σχόλιο.

Πληροφορίες: διαβάστε σχετικά με τις σταγόνες ZEUS για στυτική δυσλειτουργία.

Διάρκεια χρήσης: Γενικά, οι «θεραπείες» διεύρυνσης του πέους που δεν περιλαμβάνουν φαλλοπλαστική κυμαίνονται μεταξύ 3 και 6 μηνών. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σωλήνα Dominator, χρησιμοποιήστε τον για 1 μήνα και ξυπνήστε σε ένα μεγαλύτερο ξένο πεών, νομίζω ότι θα απογοητευτείτε.

Διαβάστε για τις επιδράσεις του gel DEEPER

Είναι ένα άλλο προϊόν διεύρυνσης πέους, γνωστό, αλλά δεν κατάφερε να ικανοποιήσει όλους. Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις όπου μπορείτε να μάθετε μερικά πράγματα.

Dominator Results

Η συμβουλή μου είναι να υπολογίσετε το χρόνο, τα χρήματά σας και τις προσδοκίες σας για τουλάχιστον 3 μήνες. Φυσικά, η σύσταση που έκανα στο άρθρο σχετικά με το Titan Gel, όπου σας είπα να αγοράσετε ένα μόνο σωλήνα και να σας πείσω ότι το προϊόν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε, εξακολουθεί να ισχύει.

Στην καλύτερη περίπτωση (αν λειτουργεί), αγοράζετε αφού το χρειάζεστε για μια σύνθετη θεραπεία και στη χειρότερη περίπτωση (αν δεν λειτουργήσει) χάνετε ένα ποσό του τύπου 1xx ευρώ, όχι το ισοδύναμο των 5-6 σωλήνων.

Χρήση Dominator: πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ο πιο συνιστώμενος τρόπος χρήσης των προϊόντων διεύρυνσης του πέους (έχω γράψει επίσης για το Spray Man Macho) είναι μαζί με τις ασκήσεις διεύρυνσης του πέους. Μερικά από αυτά θα ήταν:

 • JELQ: Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα, εύκολο να κάνεις, δεν χρειάζεται να αγοράσεις οποιαδήποτε συσκευή, όπως μπορείτε να το κάνετε με το ελεύθερο χέρι σας.
 • ΚΕΓΕΛ: Άλλες ασκήσεις διεύρυνσης του πέους που μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας τον Dominator.
 • ΒΑΡΟΣ ΑΣΚΗΣΗ: Μερικοί λένε ότι είναι αποτελεσματικοί, αλλά δεν τις συνιστώ προσωπικά, καθώς είναι προχωρημένες ασκήσεις και ο κίνδυνος τραυματισμών είναι αρκετά υψηλός.

Επιστρέφοντας στη χρήση αυτού του σπρέι Dominator, σας συνιστώ να κάνετε ένα πρόγραμμα και να το κρατήσετε. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και να μην περιμένετε τα αποτελέσματα μετά τις πρώτες εφαρμογές, ακόμα και αν κάποια καταστήματα που πωλούν τον Dominator θα μπορούσαν να σας υποσχεθούν.

Πλεονεκτήματα Κυτταρικός ψεκασμός:

Εκτός από τα οφέλη των “6 εκατοστών σε x εβδομάδες”, μερικά πραγματικά οφέλη που βλέπω προσωπικά στο σπρέι Dominator και μερικά από αυτά δεν βλέπω σε άλλες μορφές μεγέθυνσης πέους όπως το Member XXL είναι τα εξής:

 • Το Dominator Spray δεν προκαλεί εθισμό. Πολλά προϊόντα για τη δύναμη ή για τη διεύρυνση του πέους, προκαλούν αρκετά μεγάλη εξάρτηση.Δείτε την υπόθεση TIANLI.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα κι αν πίνετε αλκοόλ. Εγώ προσωπικά δεν έχω πολύ καλή γνώμη για την κατανάλωση οινοπνεύματος εν γένει, αλλά για όσους είναι έμπειροι σε αυτό το «φάρμακο» είναι μάλλον καλά νέα.
 • Δεν υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες στον συνδυασμό του Dominator και των διαφόρων φαρμάκων. Ωστόσο, συνιστούμε να προσπαθήσετε να μην χρησιμοποιήσετε περισσότερα προϊόντα για τον ίδιο σκοπό, εκτός εάν συνιστάται από κάποιον ειδικό.Συγκεκριμένα, δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο συνδυάσατε ένα προϊόν όπως το Dominator Spray με μερικά χάπια, όπως το Long & Strong.
 • Έχει φυσικά συστατικά, τα οφέλη των οποίων αναγνωρίζονται στον κόσμο των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους και των συμπληρωμάτων ισχύος. Σας συνιστώ, ωστόσο, να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε κανένα από αυτά, αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε με ερεθισμό στο πέος (συχνά αυτοί οι ερεθισμοί μπορούν να εξομοιωθούν με candidosis).
Συστατικά Dominator:

Στον επίσημο ιστότοπο της Ελλάδας (ελέγξαμε επίσης τις τοποθεσίες σε άλλες χώρες και η κατάσταση είναι η ίδια), στο τμήμα των συστατικών Dominator, δύο εκ των οποίων δημοσιοποιούνται, και συγκεκριμένα:

 • Zingiber Officinale Ρυθμίστε το μέγεθος του πέους αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και διευρύνοντας τους λείους μυς
 • Διεγείρει τη διαδικασία διέγερσης και ευνοεί μια διαρκή στύση

Πληροφορίες: Αντιγράψαμε τα ονόματα των συστατικών από την τοποθεσία και τα αποτελέσματα που περιέγραψαν οι αγοραστές.

Dominator Effects

Έχω στείλει μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ελπίδα ότι θα λάβω έναν πλήρη κατάλογο των συστατικών σε αυτό το προϊόν. Ελπίζω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό και μόλις απαντήσω, θα το δημοσιεύσω εδώ στην ιστοσελίδα, επειδή φαίνεται λίγο παράλογο ότι ένα συμπλήρωμα πέους όπως ο Dominator, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι φυσικό προϊόν, είτε τα συστατικά του δημοσιοποιούνται.

Ποιες εγγυήσεις προσφέρονται;

Γενικά, τουλάχιστον μέσω των ΗΠΑ, όταν πρόκειται για προϊόντα διεύρυνσης του πέους, οι πωλητές παρέχουν εγγυήσεις όπως: αν δεν είστε ευχαριστημένοι, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω. Στην περίπτωση του Dominator, η μόνη εγγύηση που βλέπω ως προσφορά είναι ότι θα λάβετε το 100% αρχικό προϊόν αν το παραγγείλετε από τον επίσημο ιστότοπο.

Οι ιδέες ψεκασμού Dominator

Όπως πάντα, το τμήμα σχολίων και απόψεων σχετικά με τον Dominator είναι ανοικτό. Σας ενθαρρύνω να δημοσιεύσετε τις εμπειρίες σας με αυτό το σπρέι ή παρόμοια προϊόντα και να έχετε κατά νου ότι αυτές οι συζητήσεις και σχόλια μπορούν να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους.

Δείτε εδώ σε ποια φαρμακεία βρίσκετε το σπρέι Dominator

Επομένως, παρακαλώ, μην το παρακάνετε όταν επαινείτε τα αποτελέσματα και, στο μέτρο του δυνατού, προσπαθήστε να δημοσιεύσετε ως πλήρεις πληροφορίες.

Postat in categoria: Potency Mai multe despre:

Write your opinions about Dominator – Σπρέι διεύρυνσης πέους